cykel1

Velkommen i HCC

Vi har samlet nogle af de mange spørgsmål, der vil dukke op før og i den første tid efter du er blevet medlem i Holstebro Cykle Club. Hvis der er ting, der ikke er besvaret her eller noget du er i tvivl om, vil trænerne eller klubkammeraterne altid gerne besvare spørgsmål, så spørg endelig.

KLUBBEN

Holstebro Cykle Club (HCC) blev stiftet i 1960. I klubben køres der både landevejsløb og MTB-løb under licens fra Danmarks Cykle Union (DCU).
Gennem de mange aktiviteter, træning, træningslejre og cykelløb mm., skabes der gode rammer for træning og godt kammeratskab. Vi har plads til alle: den nystartede, den garvede og den ambitiøse cykelrytter.

Der vil i sæsonen (april – september) være en del sociale arrangementer, bl.a social rides med start på Mejdal Camping . Her mødes seniorer, børn og unge, samt venner af klubben til en hyggelig cykeltur med efterfølgende hygge, sodavand eller is. Social rides foregår hver anden torsdag.

Skulle du have lyst til at cykle eller bare besøge os, er du velkommen til at møde op til en trænings aften eller kontakte en træner.

Du kan finde kontakt information på hjemmesiden. Sammen med træneren aftaler I en dag hvor du kommer ned i klubben til en snak og evt. kommer med på en træningstur.
Du kan starte i klubben det år du fylder 9 år.

Klubben råder over lånecykler, så har du ikke selv en racercykel, har du – så længe der er en ledig –  mulighed for at låne en cykel. Du kan låne cyklen indtil du fundet ud af, om cykelsporten er noget for dig (dog max 3 måneder). Du kan læse mere om hvordan du låner en cykel her

Når du har bestemt dig for, at cykelsporten er noget for dig, er der mange i klubben, der kan råde og vejlede dig til hvilken størrelse cykel der vil passe til dig, og måske er der også nogen der har en god brugt cykel til salg. Men husk, det vigtigste er at cyklen passer dig og den behøver ikke koste 20.000 kr.

Udover cykel skal du selvfølgelig også have en cykelhjelm – der køres ALTID med hjelm til både træning og til løb.